Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Intervju'

Zbog prijetnji Sjeverne Koreje otkazali prikazivanje komedije s Rogenom i Francom

intervju
Foto: wikipedia
1/2
18.12.2014.
u 07:52

Sony Pictures ne planira film pustiti u distribuciju, kazao je u srijedu glasnogovornik kompanije

Američka vlada potvrdila je kako je Sjeverna Koreja odgovorna za hakerski napad na producentsku kuću Sony, javlja Daily Mail.  Kompanija je iz tako iz distribucije odlučila povući komediju 'Intervju' sa Sethom Rogenom i Jamesom Francom u glavnim ulogama nakon što su sjevernokorejski hakeri zaprijetili terorističkim napadima u kino dvoranama koje će prikazivati film.

Film se u američkim kinima trebao početi prikazivati na Božić, no čini se kako uopće neće doživjeti distribuciju iako je u snimanje uloženo 42 milijuna dolara te dodatnih 10 milijuna u marketing.

U filmu Rogen i Franco glume novinare koji imaju zadatak ubiti sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-un-a kojeg glumi Randall Park, nakon što su uspjeli dogovoriti intervju s njim.

 - Sony Pictures ne planira film pustiti u distribuciju, kazao je u srijedu glasnogovornik kompanije.

Odmah nakon odluke, mnogi su filmaši izrazili zabrinutost zbog otkazivanja. Scenarist Aaron Sorkin kazao je kako je uzrujan zbog 'činjenica da je SAD popustio pred nečuvenim napadom na slobodu govora'.

 - Naše društvo temelji se na slobodi izražavanja. Zar ćemo sami sebe zabranjivati svaki put kad netko nešto objavi na internetu? To je mračna budućnost, kazao je redatelj Judd Apatow.

>> U napadu je ukraden i scenarij filma o Jamesu Bondu

Komentara 11

Avatar reference
reference
13:15 18.12.2014.

ajde neka neko snimi u hrvatskoj kako hrvatski "agenti" idu ubiti americkog predsjednika ili britanskog premijera, ajde neka se cak I njemacka usudi napraviti isti ovakav fil amo da izmjene uloge, nijemci I americki predsjednik....ajde ako neka europska filmka industrija ima @uda

DU
Deleted user
08:59 18.12.2014.

Sony je popustio samo zato jer su hakeri ukrali na stotine filmova i emailova u kojima se vidi kako se glavonje u toj kompaniji izguraju poznatim glumcima, I onda su te sve poruke počeli objavljivati na internetu. A zna se vrlo dobro da u bi ih glumci tužili za milijunske odštete. Plaus Sony-u su još ukrali scenarije za nove filmove koje su trebali uskoro ići na snimanje.

KI
-KIKKI-
09:02 18.12.2014.

To će biti dobra parodija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije