Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
98 11°C
  • stefj:

    Na kraju se sve svelo na formu - kupovinu tableta, ispunjavanje satnice učiteljima i zapošljavanje novih. Koriste se iste zastarjele metode, zaposleni su isti limitirani ljudi i obrazovanje učenika ovisi o nekoliko inventivnih entuzijasta koji rade izvan nametnute "tradicije" i ... prikaži još! forme... Svi koji imaju djecu, a i sami su išli u školu znaju jako dobro koliko znači neki dobar učitelj, ali isto tako znaju koliko puno više lošeg napravi samo jedan ograničen, frustriran i zloban učitelj. A svaka škola ima najmanje jednog takvog...

  • lavdinamo:

    Mladi više ne slušaju stare sa znanjem svijet će propasti ako mladi ne usvoje diktirani znanje.Rekao Pitagora prije pet i viče tisuća godina.Imamo stvarno europsku zaglupljenpdt.

  • Jania:

    Užitak je čitati odgovore gosp. Fuchsa. Izuzetno uljudan i odmjeren, ali između redaka vrlo jasno kaže što možemo očekivati od ministričinog privatnog projekta. Žalosno je što Plenković toliko malo drži do obrazovanja da ga je kao igračku prepustio HNS-u. Reformom ... prikaži još!m će vjerojatno ipak netko biti zadovoljan: onih 1% glasača te stranke i odabrani trgovac informatičke opreme.

Još iz rubrike Vijesti

Alemka Markotić
Uskoro uživo

Ravnateljica Alemka Markotić u studiju Večernjeg lista odgovara na pitanja o koronavirusu

Eskalacija sukoba u Siriji
SIRIJSKA OFENZIVA

Eskalacija sukoba u Siriji nakon pogibije turska vojnika, Putin i Erdogan ozbiljno zabrinuti

Diamond Princess
Zaraza

Hrvati će napokon napustiti kruzer Diamond Princess, ali moraju u izolaciju