Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
banija

Zbog ponovljenog razbojništva u Karlovcu pozlilo djelatnici Hrvatskih pošta, počinitelj u bijegu

pošta karlovac
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/6
25.04.2016.
u 10:06

HP-ova poslovnica na Baniji vjerojatno je, kada su u pitanju lopovi, najposjećenije mjesto u gradu

Svega mjesec dana nakon pljačke koju karlovačka policija još nije razriješila, poslovnica Hrvatske pošte u karlovačkoj gradskoj četvrti Banija, ponovno je na meti lopova. Negdje iza osam sati ujutro, ubrzo po otvaranju, maskirani muškaraca danas ušao u poslovnicu Hrvatske pošte, zaprijetio službenici pištoljem, te je zatražio da joj poreda sav novac koji ima. Djelatnica je to i učinila, nakon čega se razbojnik udaljio, a navodno ga je, sudeći po riječima nekih prolaznika, u automobilu čekala pratnja.

I policija je potvrdila da nema ozlijeđenih u ovoj pljački, no Hitna pomoć došla je na mjesto događaja kako bi pomogli djelatnici kojoj je od silnog stresa zbog događaja pozlilo. Nije poznato koliko je novca kradljivac uzeo iz poslovnice. Naime, HP-ova poslovnica na Baniji vjerojatno je, kada su u pitanju lopovi, najposjećenije mjesto u gradu. Obzirom da je pomalo zaklonjena od pogleda prolaznika, smještena na trgu gdje i nema puno ljudi, pljačkaši smatraju da su u svom naumu najsigurniji. No, obzirom da je zadnje pljačke po Karlovcu, pa i nedavnu pljačku poslovnice HP-a u Generalskom Stolu, uspješno i ubrzo po počinjenju razriješila, nesumnjivo će naći i odgovorne za ovo kazneno djelo.

>> Pljačkaš pošte još u bijegu, lopova u trgovini na Gazi djelatnice same svladale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije