Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NOŽEM

Zbog pokušaja ubojstva u Gračacu uhićen 22-godišnjak

Ilustracija
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
20.01.2020.
u 10:13

Ozlijeđeni 20-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Gospić, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, a 22-godišnjak je uhićen i priveden u policiju.

Policija je uhitila 22-godišnjeg mladića koji je ovog vikenda u Gračacu nožem teško ozlijedio 20-godišnjaka, i uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, izvijestila je u ponedjeljak policija.

Uhićenog 22-godišnjaka se sumnjiči da je u subotu, 18. siječnja, oko ponoći ispred ugostiteljskog objekta u Gračacu, nakon međusobnog verbalnog i fizičkog sukoba, nožem teško ozlijedio 20-godišnjaka, priopćila je danas Policijska uprava zadarska.
Ozlijeđeni 20-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Gospić, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, a 22-godišnjak je uhićen i priveden u policiju.

Kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za pokušaj ubojstva, proveli su policijski službenici Postaje granične policije Gračac.

Po dovršetku istrage 22-godišnjak je jučer uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku PU ličko-senjske. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije