Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITUŽBA POTROŠAČA
Povratak na članak

Zbog parazita u ribi iz prodaje se povlači 'Oslić bez glave'

Proizvod ne predstavlja opasnost za zdravlje ljudi, javlja ministarstvo

Komentari 7

ME
MehutoGonzales
17:24 23.03.2017.

Hrvatska nema mora pa Ledo dovlači ribu iz Španjolske

VL
LE
lektor
17:28 23.03.2017.

Izbjegavam osliće, plavice, sarune i inćune, sve zbog toga anisakisa. Ako je riba skroz friška, samo treba brzo izvaditi utrobu i odrezati glavinu, dok crv nije penetrirao u meso. Ako nije friška, treba je "neškodljivo ukloniti". Ribu uvijek dobro ispećiispeći ili skuhati i zaboraviti što si vidio dok si očistio, pa možeš jesti. Sirovu nikako ne davati mački!

VL
PR
prdovan
17:14 23.03.2017.

Isto tako jedan uzgajivač pastrve, baš u mjestu gdje živim ima zaraženu ribu, ali kažu da nije opasna za zdravlje ljudi tako da se prodaje po tržnim centrima. Mi to znamo pa ribu kod njega nitko ne kupuje , odemomo na druga dalja ribogojilista. Da valja mačka bi je pojela, ovako je samo ponjuši i ode.

VL
BS
@bserver
00:08 24.03.2017.

crvi u osliću su oduvijek bili prisutni! Nije moguće naći i jesti oslića a da nema na potrbušini dugog bijelog crva! Ništa novo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.