Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na udaru kritika

Zbog ovog poteza napali gošću na vjenčanju: 'Kako si mogla, baš si bezobrazna!'

Vjenčanje Jelene Kovačić, sestre Matea Kovačića
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
22.03.2019.
u 17:53

Kršenje ovog pravila mnoge žene koje se udaju smatraju neprihvatljivim jer tog ih dana ništa i nitko ne smije zasjeniti...

Nepisano je pravilo da djevojke na vjenčanjima ne nose bijele kombinacije. Ta boja rezervirana je samo za mladenku, a iznimke postoje jedino u dogovoru s njom. U suprotnom, kršenje tog pravila mnoge žene koje se udaju smatraju neprihvatljivim jer toga ih dana ništa i nitko ne smije zasjeniti.

Stoga ne čude reakcije na društvenim mrežama nakon što je jedan gošća na vjenčanju objavila fotografiju haljine koju je kupila za tu prigodu. Naime, haljina je bila bijele boje, a po nekima i stilski je nalikovala vjenčanici.

- Idem na vjenčanje, a za oko mi je zapela prekrasna haljina, ali bijele je boje. Ujedno je i cijena jako povoljna jer je na sniženju - napisala je uz fotografiju, a uslijedili su komentari korisnika.

- Ovo što si napravila je jako nepristojno, haljina je bijela i još nalikuje vjenčanici - napisala je jedna korisnica s kojom se složila i druga:

- Bezobrazno je čak i pomisliti nositi takvu kombinaciju na vjenčanju! Izaberi neku drugu boju, jednostavno je.

No, bilo je i onih koji nisu pridavali veliku važnost boji haljine.

- To pravilo je potpuno suludo. Haljine nisu poput vjenčanica, a nošenje one bijele boje ne znači da ćeš odvući pozornost s mladenke. Sada smo u 2019. godini, možda je vrijeme za ukidanje tog pravila? - kontrirao je jedan korisnik.

Video - Nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar nisam_robot
nisam_robot
19:18 22.03.2019.

A ja mislio nesto uzbudjujuce prozirno bez donjeg rublja ili tako nesto. Kad ono bjela stajaznam haljna i to sam sve sada badava procitao. 😤😠😡

ZA
zagabria2
18:58 22.03.2019.

Dajte još, kaj je bilo poslije

KR
kritiko
10:48 23.03.2019.

ja sam mislil da je mladoženju primila za kitu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije