Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEČACI SU IMALI SREĆE

Zbog ovog glupog poteza susret s policajcem mogao je završiti kobno

Foto: Screenshot
1/4
11.01.2019.
u 09:18

Načelnik policije John Neal ispričao je za WLBT kako je samo jedan potez dječaka mogao dovesti do vrlo opasne situacije.

Dvojica tinejdžera imala su nevjerojatnu sreću tijekom susreta s policajcem na samu Novu godinu u američkom gradu Ridgelandu.

Dvojac je hodao parkiralištem te prilikom susreta s policajcem izvadio zračne pištolje, a jedan od njih uperio je igračku prema policajcu. Imaju sreće što je policajac dobro procijenio situaciju pa ovaj susret nije završio fatalno za dječake.

Načelnik policije John Neal ispričao je za WLBT kako je samo jedan potez dječaka mogao dovesti do vrlo opasne situacije.

– Da je samo podignuo pištolj ili da je krenuo prema policajcu... to je mogao biti odlučujući faktor za policajca da se zapita treba li primijeniti smrtonosnu silu – rekao je Neal.

Na svu sreću, policajac nije zapucao prema tinejdžerima. Obojica su završila u pritvoru te su poslije puštena.

Neal kaže kako se ovdje radi o odlukama koje se donose u vrlo kratkom vremenu te da je u ovom slučaju policajac u tren oka na mračnom parkiralištu trebao odlučiti je li riječ o prijetnji. 

Neal je poručio da dječaci svakog jutra moraju zahvaliti Bogu na tome što su naišli na tog policajca. Incident je snimila kamera postavljena u policijskom automobilu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
13:16 11.01.2019.

Vjerovatno i da je pucao nebi mnogo pogriješio.

Avatar MaloVitra
MaloVitra
10:14 11.01.2019.

Kakvi panjevi... u zemlji gdje te mogu policijaci ubiti jer ne držiš ruke na volanu i nemaš dokumenta na ispravnom mjestu, ti šetaš s lažnim pištoljem po gradu i muvaš se oko trgovačkih centara.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:24 11.01.2019.

ugrožena manjina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije