Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Smatram to provokacijom'

Zbog ovih majica s natpisom 'za dom spremni' je Milanović napustio proslavu

Obljetnica Bljeska u Okučanima
Foto: Vedran Balen
1/9
01.05.2020.
u 09:36

Milanović je iznenada izišao pred novinare te je kazao kako neće sudjelovati u svečanosti i neće polagati vijence jer su se pojavila dva muškarca s majicama HOS-a na kojima je pisalo Za dom spremni.

Obilježavanje 25 godina od vojno-redarstvene akcije Bljesak počelo je incidentom budući da je predsjednik Zoran Milanović napustio proslavu. 

Milanović je iznenada izišao pred novinare te je kazao kako neće sudjelovati u svečanosti i neće polagati vijence jer su se pojavila dva muškarca s majicama HOS-a na kojima je pisalo Za dom spremni. Predsjednik je to smatrao provokacijom.

Obljetnica Bljeska u Okučanima
1/6

- To je namjerna provokacija, smatram to gaženjem žrtava i sjećanja na ovaj događaj. Ovo se na žalost moralo dogoditi jer je netko htio da se dogodi, ja u tome neću sudjelovati. Premijera i predsjednika Sabora razumijem, oni moraju. Dok god uvjeti budu ovakvi, ja u tome sudjelovati neću - rekao je Milanović.

Komentara 234

MM
Mirko_Motika
09:45 01.05.2020.

a kad je crvena zvijezda na neboderu ili dernek u Kumrovcu onda je to sloboda govora, a ovo je odmah provokacija haha. šta sve frljic radi pa mu to ne smeta, a sad se na jednu majicu uvrijedi. kakvo licemjerje

PU
Pulchrum
09:46 01.05.2020.

Branitelji, heroji, mladići koji su završili po bolnicama, ranjeni, bez noge, ruke, s otvorenim mozgom, s PTSP-om, za nas, našu ljubljenu i najljepšu zemlju Hrvatsku. Divni ste,ljudi. Koja je to hrabrost i plemenitost čudesna bila.

Avatar Warded
Warded
09:44 01.05.2020.

E i? HOS. Legalan i legitiman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije