Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujući crtež

Zbog ove zadaće cijela se škola digla na noge: Odmah su pozvali policiju

Robert Paul Alexander Edwards
Foto: Američka policija
1/2
05.12.2017.
u 10:40

Dječak četvrtog razreda jedne škole na Floridi donio je crtež koji je zabrinuo sve

Zbog zadaće učenika četvrtog razreda osnovne škole intervenirati je morala i policija. Jer ono što je dječak donio u osnovnu školu "Port St. Joe" na sjeverozapadu Floride i više je nego uznemirujuće.

Naime, dječak je učiteljici predao crtež na kojemu je nacrtana pucnjava, mrtvi učenici, škola u plamenu, a sve je popraćeno "zvukovima" pištolja i vrištanja.

Škola je zbog uznemirujućeg crteža odmah pozvala policiju te je brzo otkriven i autor. Riječ je o 33-godišnjem Robertu Paulu Alexanderu Edwardsu iz Mexico Beacha na Floridi, piše NY Times.

Nije objavljeno u kojem je on srodstvu s dječakom koji je u školu donio crtež, no policija ga je uhitila zbog pisanja i skiciranja prijetnji ubojstvom i fizičkim nasiljem.

Iz ureda šerifa priopćili su kako ne vjeruju da je Edwards planirao izvesti napad u školi te da nemaju informacija o tome da bi imao bilo kakvog motiva da to učini.

– Naša država previše je puta pogođena strašnim tragedijama u školama. Takve stvari zbog toga shvaćamo vrlo ozbiljno – rekao je šerif Mike Harrison.

Komentara 6

ZA
zagabria1
12:36 05.12.2017.

bolesna nacija. Siju ratove po svijetu ali ne daju svojim građanima da iste scene crtaju.

VI
Vito
13:34 05.12.2017.

Uznemirujući crtež Zbog ove zadaće cijela se škola digla na noge: Odmah su pozvali policiju ::: Zanimljivo: učitelj zadao djeci nacrtati uznemiravajući crtež pa kad ga djete donijelo u školu, netko pozove policiju. __ Najsmječšnije je to što nisu uhapsili učitelja koji je djeci naredio crtanje unemiravajućeg crteža, nego osobu koja je djetetu pomogla napraviti domaći zadatak.

VI
Vito
13:39 05.12.2017.

Bilo bi stvarno uznemiravajuće da je učitelj djeci zadao za domaći uradak nacrtati cvijeće __ Djete je objasnilo što im je učitelj zadao i to je učitelj dobio pa se uznemirio. __ Zašto njega policija nije zatvorila??? __ Učitelj jee pokrenuo crtanje ovakvog crteža __ Peti razred osnovne škole je 9-11 godina starosti, ovisno o mentalnom razovoju djeteta, tako da je teško kriviti i crtača i djete za ovakav crtež - krivac je isključivo učitelj, jer je točno ovako odredio djeci domaći zadatak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije