Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRED PULSKE BOLNICE

Zbog ovakvog parkiranja na autu dočekala ga ljutita poruka: 'Za ovu besramnost nema opravdanja'

Opća bolnica Pula
Srecko Niketic/PIXSELL
08.11.2022.
u 09:21

Jedan je vozač na parkiralištu kod bolnice u Puli zauzeo dva mjesta pa mu je netko ostavio poruku na vjetrobranskom staklu

Zanimljiva poruka osvanula je na jednom automobilu parkiranom na parkiralištu kraj bolnice u Puli. Svima je poznato kako je u blizini bolnica uvijek prava muka pronaći slobodno parkirališno mjesto, a ovaj je vozač nekoga posebno razljutio jer je zauzeo dva mjesta parkiravši svoj automobil ukoso preko linije koja dijeli dva mjesta. 

- Bog daj da ti za hitnoću tako parkirali i ne našao mjesto - poruka je koju je vozač bijelog Peugeota zatekao na vjetrobranskom staklu. 

 

Fotografija poruke i automobila objavljena je na stranici Prometne zgode i nezgode gdje su je mnogi odmah komentirali. 

- Možda je zbog "hitnoće" ostavio i mozak negdje kući pa se zato nije znao bolje parkirati. Za hitne situacije postoje hitna pomoć i hitni ulazi, a za ovu besramnost nema opravdanja - komentar je koji osuđuje ovakvo parkiranje, no bilo je i onih koji su branili vozača. 

- Niko se ne pita kako su auti bila parkirana prije nego je ovaj parkirao. Ja kad se nađem u situaciji da moram stati na dva mista, radi ovih sa strane, onda tražim drugo mjesto da me ne bi netko uslikao - komentirao je jedan korisnik Facebooka. 

- Nije za osudu jer ne znamo zatečeno stanje parkiranih auta kad je čovjek došao - komentar je druge korisnice. 

Komentara 5

ZO
zoranos
09:55 08.11.2022.

Ja, ja i ja - 3 duge riječi koje opisuju modernog čovjeka! Ok ovoga je bilo i prije i bit će uvijek, ali u modernom i naprednom društvo ovo postaje normalno i to je problem.

Avatar Maryo
Maryo
13:32 08.11.2022.

Nema tu nikakvog opravdanja jer ne postoji: hitno ili ne, sigurno popunjeno skroz nije i mjesta je bilo i ima da se propisno parkira taj bijeli Peugeot a to vrijedi za SVA vozila misleći na druga vozila da se jednako tako propisno parkiraju...isto nalazimo po trgovačkim centrima a najgori su oni koji parkiraju na žuta mjesta za invalide a invalidi nisu (niti njihov suvozač nije) i nemaju odgovarajući znak pristupačnosti (ili ga zlorabe).

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
11:30 08.11.2022.

Zasto ste prekrili registraciju? Da nije ukrajinska? Ja sam primijetio da se Ukrajinci tako parkiraju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije