Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stijena na cesti

Zbog odrona stijene kod Vrgorca Vlada dopustila gradnju tunela

\'odron 1\'
Ivo Čagalj/PIXSELL
10.03.2011.
u 17:37

Hrvatskim se autocestama dopušta gradnja 200-metarskog mosta na državnoj cesti D-512

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je donijela odluku o građenju u slučaju neposredne opasnosti na državnoj cesti D-512 na dionici Makarska – Vrgorac na lokaciji Stupica.

>>Stijena teža od tisuću tona survala se na cestu kod Vrgorca

Zbog otklanjanja neposredne opasnosti za ljude i imovinu koju je uzrokovao odron stijene na toj državnoj cesti Hrvatskim se autocestama dopušta gradnja 200-metarskog tunela uz dodatnu zaštitu pokosa ispred i iza tunela.

Prihvaćeno je i izvješće o pregovorima za sklapanje sporazuma između Vlade RH i vlade Crne Gore o policijskoj suradnji. Sporazumom će se ojačati suradnja u područjima otklanjanja opasnosti za javnu sigurnost i red, sprečavanja i progona kaznenih djela te stanja sigurnosti u nadzoru državne granice u pograničnom području te suzbijanju prekograničnog kriminala.

Ključne riječi

Komentara 9

KU
kukuriku
18:48 10.03.2011.

ma to je Stazic´, namjerno srusíja-minira, da bi moga posli tuda prolaziti sa svojim ovcama..!!

JI
jimbeam
19:16 10.03.2011.

Mogli su proć jeftinije,iz ADZ-ja poslat Jaquesa Houdeka,skuha mu se cca 20kg graha,i da vidiš kako leti stijena u more !

HT
hdz=Titanik
18:21 10.03.2011.

sad ce ga busiti 14 godina i uzeti milijardu eura. ...bit ce tu i wc-a i zidnih tapeta , dvorana za klizanje i dva teniska terena ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije