Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša struja

Zbog nogometa u Bangladešu zatvaraju tvornice i trgovine

banglades
AFP
15.06.2010.
u 19:33

Svoj doprinos morat će dati i mali potrošači koji su zamoljeni da u vrijeme utakmica isključe klima-uređaje, vodene pumpe, mikrovalne pećnice i ostala velika trošila.

Tvrtka za distribuciju električne energije u Bangladešu zamolila je trgovine i trgovačke centre u glavnom gradu Dhaki da zatvore svoja vrata uoči prijenosa večernjih utakmica Svjetskog prvenstva kako bi svi obožavatelji mogli gledati nogomet bez nestanaka struje. Nekoliko dana ranije sličan zahtjev upućen je i tvornicama.

Svoj doprinos morat će dati i mali potrošači koji su zamoljeni da u vrijeme utakmica ugase klimatizacijske uređaje, vodene pumpe, mikrovalne pećnice i ostala velika trošila.

Elektrodistribucija na taj se korak odlučila zbog subotnjeg nasilja kada su zbog nestanka struje ljutiti ljubitelji nogometa napali neke trafostanice i oštetili 20 vozila. U neredima je ozlijeđeno najmanje 30 ljudi.

Iako se ne natječe na Svjetskom prvenstvu, među 157 milijuna ljudi koliko ih živi u Bangladešu velik je broj obožavatelja nogometa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije