Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Karlovcu

Zbog neopreznog prelaska, mladić stradao u naletu vlaka

Karlovac: Nepoznata osoba poginula u naletu vlaka
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
15.11.2019.
u 14:03

Zbog očevida je satima promet preko željezničke pruge bio zatvoren, a putnici iz vlakova na odredišta su prevezeni u autobusima.

Naime, u petak ujutro u 7.40 minuta na željezničkom mostu u Karlovcu, na dijelu pruge koja prelazi rijeku Kupu, smrtno je stradao 19-godišnji mladić. Prugu je prelazio daleko od mjesta na kojem je prelazak iz naselja Drežnik predviđen, na zapravo, teško dostupnome mjestu, ali koje, svjedočili su nam mještani, građani unatoč opasnosti vrlo često koriste za prelazak pruge misleći, vjerojatno, da su brži od vlaka, a u želji da 'uštede' na koracima i vremenu.

- Jutros oko 7.40 sati na pruzi nedaleko željezničkog mosta preko rijeke Kupe u Karlovcu, najvjerojatnije zbog neopreznog prelaska preko željezničke pruge, u naletu vlaka smrtno je stradao 19-godišnji mladić. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće - kazali su u PU karlovačkoj.

Zbog očevida je satima promet preko željezničke pruge bio zatvoren, a putnici iz vlakova na odredišta su prevezeni u autobusima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije