Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjezdane nevolje

Zbog napada na taksista traže istragu protiv Igora Bišćana

Igor Bišćan
Marko Lukunić
10.02.2010.
u 18:32

Protiv nogometaša, koji je jedno vrijeme bio i reprezentativac, i taksista trenutačno se vodi prekršajni postupak.

ZAGREB – Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podnijelo je zahtjev za provođenje istražnih radnji protiv Igora Bišćana, nogometaša Dinama, kojeg sumnjiči za pokušaj nanošenja teških ozljeda taksistu Dragutinu Zrni potkraj siječnja.

Tijekom predistražnog postupka ispitat će se nekoliko svjedoka te će se provesti vještačenje, nakon kojeg će istražni sudac odlučiti o provođenju ili obustavljanju istrage. Kako doznajemo, u spis je dostavljeno posebno izvješće PUZ-a o događaju koji se zbio 30. siječnja u 16.55 u Martićevoj, u kojem se navodi da taksist ima frakturu nosne kosti s minimalnim pomakom.

Protiv nogometaša, koji je jedno vrijeme bio i reprezentativac, i taksista trenutačno se vodi prekršajni postupak.

Komentara 7

OB
-obrisani-
20:22 10.02.2010.

Tako i treba- pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozlijeda. Zna \"štemer\" vrlo dobro kakav se udarac može nanjeti glavom. A njegova je dobro i vrhunski istrenirana \"na radnom mijestu\". A i sigorno mu ovo nije jedini puda budući ju je vrlolo precizno upotrijebio.

AH
ahoj
18:39 10.02.2010.

pa i naš dragi igor treba odgovarati za svoje postupke

PO
pozitivnomisljenje
19:36 10.02.2010.

dobil bi on negdje drugdje najmanje dvije godinice cuze, a u rvackoj ti to nis ne vredi, jer oni u tkz. cuzi zive bolje nego hrvati koji se ranim jutrom bude da bi hranili obitelj....i zato nam trebaju neki euro zakoni, da se ovih panjeva rijesimo sa nasih ulica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije