Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog Matijanića i kod nas treba ispitati protokol za Covid, u vrhu smo po smrtnosti

09.08.2022. u 15:01

Sve mjere pod motom 'Mislimo na druge' za cilj su imale solidariziranje s rizičnima. Nedopustivo je da onda sustav kiksa na posljednjem koraku, i to na pacijentima s izraženim simptomima uz opću slabost

Komentara 58

Avatar southman
southman
21:36 09.08.2022.

Gluposti . Od kada je to karijes opasan ??

DR
Draconic5
22:26 09.08.2022.

Prevršili ste svaku mjeru s tim "kolegom". Čovjek je umro, ali umrlo je i 16 tisuća drugih ljudi od kojih se velika većina nije cijepila. Fali vam objektivnosti.

PO
poluprovokator
00:14 10.08.2022.

Moju mamu je njena doktorica uvjeravala da se ne cijepi. Cjepila se tek nakon savjetovanja u Fran M. gdje sam ju odveo. Obiteljski liječnici nažalost nisu stručni u svim granama medicine a izgleda da nisu dobili smjernice struke koje bi ih vodile kroz ovu za njih stranu situaciju. Prevencija zaraznih bolesti je znanost a ne "vjerujem-ne vjerujem".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije