Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužnica na doradi

Zbog krnje optužnice suprug Matee Hohnjec pušten iz pritvora

tea drakulić
Žarko Bašić/PIXSELL
25.01.2013.
u 17:09

Josip Nikić, sin bjelovarskog poduzetnika, pušten je iz pritvora gdje je bio zbog sumnje da je Tei Drakulić (20) prije tri mjeseca dao MDMA, drogu od koje je preminula

Josip Nikić, sin bjelovarskog poduzetnika, pušten je iz pritvora gdje je bio zbog sumnje da je Tei Drakulić (20) prije tri mjeseca dao MDMA, drogu od koje je preminula nakon druženja u njegovu stanu u Zagrebu u kojem živi sa suprugom Mateom Hohnjec.

Nakon što je optužnica protiv bračnog para prije nekoliko dana vraćena na doradu jer je utvrđeno da u njoj ne postoje zaključci koji bi upućivali na to da su krivi za to ta što ih se tereti, odvjetnik Hrvoje Korša zatražio je da ga se pusti iz pritvora, što je i odobreno.

>>Hohnjec na vještačenju jer je iskaz dala pod utjecajem droge

>>Matea Hohnjec i suprug optuženi jer su Teu pozvali i dali joj drogu

Komentara 2

JA
jamanuša
17:13 25.01.2013.

ma zamisli, dokle je došlo da zatvaraju iz društveno prihvatljive obitelji.

Avatar ljutatrava
ljutatrava
17:29 25.01.2013.

..promijenili su taktiku(pravosuđe)...prije je bila fora da se izbjegne kazna-suđenje do besvijesti..isto toliko žalbi ..pa zastara.....evo,sada nema ni suđenja...odmah van,bravo dorh,bravo sudci klap,klap,klap

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije