Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiska

Zbog krize i ove godine kninski štekati u različitim bojama

'za plus.......050607.......knin knin...s...anitom...po....hrvatskoj..josipa...rimac snimio hrvoje jelavic'
'Photoshop'
19.04.2010.
u 10:00

Odluka o komunalnom redu, prema kojoj sve terase ugostiteljskih objekata moraju biti u bež boji, odgađa se za 2011. godinu, kada bude novca za investiranje.

Kninski gradski vijećnici i ove su godine odlučili ostaviti kaos boja i oblika koji vlada na štekatima mnogobrojnih kafića i restorana Zvonimirova grada. Naime, zbog gospodarske krize prolongirali su primjenu odluke o komunalnom redu po kojoj svi ugostiteljski objekti moraju imati jednostavne jednobojne bež suncobrane, tende, jastuke na stolcima... jedino bi natpisi mogli biti crvene boje.

– Ipak je to jedna od većih investicija za koju mnogi obrtnici možda danas nemaju novca. To ne znači da smo odustali od odluke, samo je odgođena za iduću godinu. Nadam se da ugostitelji neće zaboraviti na nju – kazala je Josipa Rimac, gradonačelnica Knina. Zbog recesije samo u 2009. propalo je više od 40 obrtnika, a od početka ove godine gotovo svakog tjedna nestane jedan kafić ili trgovina. Bez posla je ostalo gotovo osamdeset ljudi i taj broj, nažalost, i dalje raste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije