Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRUŠILE SE NA VLAST
Povratak na članak

Zbog kritiziranja Putina uhićena i punkerska skupina Pussy Riot

Odjevene u jarke boje i minisuknje, članice benda upale su u katedralu kako bi s oltara uputile "punkersku molitvu" i izvele pjesmu "Holy Shit" u kojoj su otvoreno kritizirale Vladimira Putina

Komentari 4

IR
irani
19:12 06.03.2012.

Sad\' ce uletjeti \"veliki forumski mozgovi\" sa pricom (naravno, iz pouzdnaih nepostojecih izvora) kako je ovome bendu CIA kupila instrumente, MI5 odjecu, a Mossad pisao pjesme.

VL
OR
orisis
22:09 06.03.2012.

Putin se izzhivljava na \"Pussy riots\"....

VL
FO
Folirant
14:02 07.03.2012.

Odakle ove ispadose i ko njih posla.Mozda pate za americkim sistemom jer tamo pijevaljke umiru od raznih droga dok su im u isto vrijeme i djeca ovisna o heroinu i kokainu.Mozda bi one te promjene htjele.Ko zna.

VL
Avatar kobra11
kobra11
18:13 07.03.2012.

ameri finansirali . ali ocito da je bilo malo para

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.