Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izravan sudar

Zbog kiše izgubila nadzor i izazvala nesreću

\'10.10.2010., Bjelovar - Na prometnici Bjelovar - Djurdjevac u mjestu Curlovcu dogodila se teza prometna nesreca u kojoj su se sudarili fiat punto i opel kadet, na mjestu nesrece djelatnici Hitne pom
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
20.10.2010.
u 18:32

Nesreća se dogodila kada je vozačica Fiat Punta izgubila nadzor nad automobilom.

Poslije snažnog praska i zlokobnog zvuka lomljave lima nastalo je kratko zatišje. Prvi vozači koji su naišli cestom Bjelovar – Đurđevac u mjestu Ćurlovcu odmah su pozvali službu 112 koja je potom alarmirala hitnu pomoć, vatrogasce i policajce. U automobilima je bilo pet osoba i trebalo je reagirati brzo. Vatrogasci na sreću nisu trebali rezati lim, ali su pomagali djelatnicima hitne koji su dvaput morali dolaziti po unesrećene. Svaki se tren čulo zapomaganje. Prednji dio oba automobila bio je "zgužvan", a vjetrobrani su od siline udarca popucali.

Nesreća se dogodila kada je vozačica Fiat Punta izgubila nadzor nad automobilom te se izravno sudarila s Daewoo Lanosom koji je nailazio iz suprotnog smjera. Ozlijeđeno je pet osoba, od kojih četiri teško. Nesreći je kumovala kiša koja je smočila kolnik i otežala uvjete vožnje.

– Dva smo puta izlazili na teren. U oba smo dolaska morali prevoziti po dvoje ozlijeđenih – istaknuo je član tima hitne pomoći.

Komentara 4

X2
xychhr-200
22:18 20.10.2010.

A da ste odmah došli s dva vozila... umjesto da je možda netko dok ste vi došli po drugi put iskrvaro i umro..??? Vrlo poslovno i organizirano... nema što... kao da se radi o balvanima, a ne o ljudima.

UR
urco
05:40 21.10.2010.

Još nisam vidio hrv atskog policajca da pomaže unesrećenom. Valjda je to uvjet za postati policajac.

OB
-obrisani-
15:39 21.10.2010.

Zasto admine? Pa zar HR nije demokratska drzava? Smijem iznijeti svoje misljenje bez vulgarnosti? I ja vozim vise od 20 godina i na zalost i meni je jednom \"KISA\" bila krivac (Hocu reci brzina a ne kisa) za tesku saobracajku-TOTALKU. Od tada me vise nikakvo nevrijeme nemoze iznenaditi,noga sama leti ka kocnici a ne gasu! Sama pala,sama se ubila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije