Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAD ZAVIJEN U CRNO

Troje poginulih: Zbog tragične nesreće Osijek proglasio dan žalosti

Tri osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći u Osijeku
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
1/11
04.01.2020.
u 20:02

Na Dan žalosti neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera na javnim mjestima.

Grad Osijek izražava duboku sućut i suosjećanje obiteljima tragično preminulih mladih ljudi čiji su se životi ugasili danas u teškoj prometnoj nesreći u Osijeku, dok je jedna osoba teško ozlijeđena. Zbog ovog tragičnog događaja koji je potresao građane Osijeka, gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić proglašava utorak 7. siječnja Danom žalosti u Gradu Osijeku - priopćeno je iz Ureda Gradonačelnika.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave Grada Osijeka te javnim ustanovama i trgovačkim društvima kojima je osnivač Grad Osijek. Na Dan žalosti neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera na javnim mjestima.

- Pozivamo pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost da svoje programe prilagode obilježavanju Dana žalosti na način da emitiraju programe koji su po svojoj naravi prigodni obilježavanju tog dana - poručili su iz Grada.

Tri osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći u Osijeku
1/8

Komentara 6

SI
sickboy1974
02:57 05.01.2020.

Posve razumljiva odluka, Osijek je upravo izgubio tri perspektivna natjecatelja u ispijanju alkohola. Tko zna kakvi su ih uspjesi još čekali...

Avatar neidemdalje
neidemdalje
00:01 05.01.2020.

cinično je sada proglasiti dan žalosti kad se godinama znalo da će tako ili slično završiti... zakazali su roditelji, škola, socijalni radnici i društvo općenito.. nažalost bruno je odnio sa sobom još dva života ... jesu li bili bolji od njega ili ne, ne znam ali znam da su znali s kim se druže i s kim sjedaju u auto...

NA
Namcor
00:11 06.01.2020.

Svatko tko sjedne u auto ima odgovornost. Vozač za sebe i one koje vozi. Suvozač prvenstveno za sebe. Ako sjedaš u auto s pijanim vozačem, odgovoran si za sve loše što ti se može dogoditi. Nemojmo tražiti krivce izvan vozila... I gotovo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije