Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nürnberg

Zbog jedne žene zaustavili let iz Njemačke u Hrvatsku, pogledajte što je napravila

Nuremberg Airport
Foto: Daniel Karmann/DPA
1/3
12.08.2022.
u 12:55

Pošto je zrakoplov u tom trenutku još bio na pisti, policijski su službenici o situaciji obavijestili pilota koji ih je pustio da uđu u zrakoplov. Tamo su pronašli 23-godišnjakinju i ukradeni mobitel.

U njemačkoj zračnoj luci Nürnberg u četvrtak poslijepodne 23-godišnja žena otuđila je mobitel koji je ostavljen u zoni za sigurnosnu provjeru te s njim pokušala pobjeći u drugu državu.

Besramna 23-godišnjakinja mobitel je uzela, no nije prošla nezamijećeno – putnik koji je vidio krađu odmah je nazvao policiju. Službenici inspekcije granične policije u zračnoj luci Nürnberg brzo su utvrdili da je žena koju traže već u zrakoplovu za Hrvatsku, piše Fenix magazin.

Budući da je zrakoplov u tom trenutku još bio na pisti, policijski su službenici o situaciji obavijestili pilota koji ih je pustio da uđu u zrakoplov. Tamo su pronašli 23-godišnjakinju i ukradeni mobitel.

Službenici su protiv 23-godišnje žene, čiji identitet i nacionalnost nisu otkrili, pokrenuli istragu zbog sumnje na krađu. No, pomoć je ipak stigla kasno za 38-godišnjakinju koja se na svoj let morala ukrcati bez mobitela.

VIDEO: Tijekom spavanja mobitel držite pokraj kreveta? Evo zašto to ne biste trebali raditi

Komentara 17

KO
koraknaprijed
13:22 12.08.2022.

Čim ne piše DA je Hrvatica znači da je neka iz " ugrozenih" skupina u Hrvatskoj.

HU
Hubrvi
13:03 12.08.2022.

Postena hrvatska ljevicarka?

EB
EBERT
14:46 12.08.2022.

Stvarno jako pametan naslov. Sigurno bi to3godisnje dijete bolje formuliralo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije