Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt u maliju

Zbog izvanbračnog seksa ukopali ih do vrata i nasmrt kamenovali

muslimanka, burka
Reuters/PIXSELL
30.07.2012.
u 19:07

Islamisti su oteli nevjenčani par, odveli u centar grada, ukopali u zemlju i kamenovali do smrti. Žena se onesvijestila nakon nekoliko udaraca, a muškarac je jauknuo prije nego što mu je glava klonula, ispričao je jedan od svjedoka

Malijski islamisti na okrutan su način lišili života dvoje ljubavnika koji su nevjenčani stupali u seksualne odnose. BBC piše da su muškarca i ženu ukopali u zemlju do vrata, a zatim ih do smrti kamenovali. Jezivo kažnjavanje zbilo se tijekom vikenda u gradu Aguelhoku na sjeveru zemlje pred očima dvjestotinjak svjedoka.

– Bio sam ondje. Islamisti su oteli nevjenčani par, odveli u centar grada, ukopali u zemlju i kamenovali do smrti. Žena se onesvijestila nakon nekoliko udaraca, a muškarac je jauknuo prije nego što mu je glava klonula – potvrdio je lokalni vladin dužnosnik novinarima.

Incident se dogodio u dijelu Malija koji su u ožujku ove godine zauzeli tuareški pobunjenici. U posljednjih nekoliko mjeseci postupke islamista osudila je svjetska zajednica, no ne zbog kršenja ljudskih prava i drakonskih kazni nego zato što su u nekoliko gradova srušili nekolicinu drevnih muslimanskih hramova.

>>Talibani na istoku Afganistana kamenovali majku i kćer do smrti

 

Komentara 51

Avatar abcd
abcd
10:24 31.07.2012.

to su saveznici SAD-a, britanije, francuske i izraela koji isto zele da tako bude sada u siriji

VE
Vercingetorix
11:34 31.07.2012.

kakvi divljaci

OB
-obrisani-
21:59 30.07.2012.

ali sta cdemo sa onima koji kamenuju a ni bogu ne vjeruju.koji siluju a nose popvske kape

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije