Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 NOVIH POSLOVNICA

Erste banka privremeno otvara poslovnice da isplati mirovine u manjim mjestima

18.01.2012., Trogir - Erste banka bez razloga blokirala racun obitelji dok su bili u Austriji na skijanju. Poslovnica banke, ilustracija. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/7
31.03.2020.
u 09:35

U svim poslovnicama s više otvorenih blagajni umirovljenici će imati prioritet, a na lokacijama gdje se očekuje dolazak većeg broja umirovljenika, Erste banka će surađivati s lokalnim centrima civilne zaštite, kažu iz banke.

Da bi umirovljenicima omogućila što sigurnije i jednostavnije podizanje mirovina, koje će isplaćivati od 3. travnja, Erste banka je uz trenutačno otvorenih 80 poslovnica odlučila privremeno otvoriti dodatnih 12.

Posrijedi su poslovnice u manjim mjestima i gradovima u kojima umirovljenici koji se ne služe digitalnim kanalima nemaju alternative, a ostat će otvorene do 6., odnosno 7. travnja.

Poslovnice se ne otvaraju isključivo za umirovljenike, ali će oni imati prioritet, a na lokacijama gdje se očekuje dolazak većeg broja klijenata, banka će surađivati s lokalnim centrima civilne zaštite.

Trenutačno 82 posto umirovljenika, klijenata banke, posjeduje debitnu karticu, dok je ostalima omogućeno podnošenje zahtjeva za nove kartice pozivom u kontakt centar.

Pružena im je i opcija narudžbe kartice uz SMS PIN opciju čime će im kartica biti poslana na kućnu adresu, a PIN mogu zatražiti putem SMS poruke. Na karticu u prosjeku čekaju između pet i sedam radnih dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije