Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
argentina

Zbog miksera evakuirali cijeli aerodorom

avion
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
18.07.2018.
u 12:32

Vlasti su potvrdile da nije u pitanju eksploziv i pokušavaju otkriti tko je vlasnik 'opasnog' predmeta

Svi znamo kako izgledaju rigorozne pretrage na aerodromu i kako je dovoljan jedan sumnjivi predmet da se evakuira cijeli aerodrom.

Upravo takav scenarij, dogodio se na argentinskom aerodromu Astor Piazzolla. Naime, pronađena je mrvilica (grinder, mikser) za duhan ili marihuanu u obliku bombe, nakon čega su policajci odmah intervenirali i evakuirali zračni terminal.

"Nakon što je prolazio kroz skener, policija u zračnoj luci Mar del Plata otkrila je sumnjivo pakiranje u obliku bombe. Odmah su evakuirali zračni terminal, obavijestili Savezne i pozvali specijaliste. Pokazalo se da je riječ o mrvilici za sjeckanje marihuane u obliku eksploziva" stoji u njihovoj objavi na Twitteru.

Alejandro Itzcovich načelnik zaštitnih postrojbi za sigurnost aerodroma u izjavi za medije ističe kako je vjerojatno netko bacio grinder u smeće prije ukrcavanja, vjerojatno iz straha da ne bi mogao proći provjeru. Vlasti su potvrdile da nije u pitanju eksploziv i pokušavaju otkriti tko je vlasnik 'opasnog' predmeta.

>> Pogledajte i galeriju sedam najvećih aerodroma na svijetu

avion
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije