Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekoliko sati

Zbog greške na portalu United Airlinesa kupovali karte po 5$

United Airlines
screenshot/UnitedAirlines
13.09.2013.
u 22:54

Nakon što je greška uočena, United Airlines stornirao je rezervacije i daljnju kupnju karata.

Jedan od najvećih avioprijevoznika, američki United Airlines, nekoliko je sati na svojoj službenoj internet stranici prodavao avionske karte po neobično niskoj cijeni- od pet do deset dolara. Kako je priopćeno, ne radi se o velikoj \"akciji\" već o grešci koja se potkrala prilikom unosa cijene karata na stranicu, piše Chicago Tribune.

putnici koji su \"naišli\" na ovu priliku morali su platiti samo takse za sigurnost u iznosu od 2,5 dolara. Uobičajena cijena raznih naknada po putniku (bez cijene karte) je oko 22 dolara, ukazao je Blumberg.

Nakon što je greška uočena, United Airlines stornirao je rezervacije i daljnju kupnju karata. Iz tvrtke nisu priopćili koliko je \"jeftinih\" karata prodano.

>>Samo na avionske karte Sanader potrošio do 1,5 milijuna kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije