Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvetili kuran

Zbog fotografije na Facebooku zapalili 10 budističkih hramova

spaljeni budistički hramovi (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.09.2012.
u 15:49

Ljutita gomila u osvetnički pohod uputila se nakon što je na Facebook profilu jednog budističkog dječaka osvanula fotografija spaljenog Kurana

Najmanje 10 budističkih hramova i 40 kuća u Bangladešu zapalila je u njedjelju razjarena gomila od stotinjak ogorčenih muslimana nakon što je na Facebooku osvanula fotografija spaljenog Kurana, javlja Huffington post.

Vlasti su do podneva uspjele obuzdati izgrednike koji su tijekom osvetničkog pohoda ozljedili oko 20 osoba. Dok sudionici vatrenog prosvjeda tvrde da su budističke hramove spalili jer je autor fotografije koja prikazuje spaljenu svetu islamsku knjigu dječak budističke konfesije, mladić tvrdi da je spornu fotografiju na Facebook profilu objavio sasvim slučajno te da je nedugo nakon objave njegov profil ugašen.

>>Zbog filma na internetu islamisti UN traže da se blasfemija kažnjava

 

Komentara 5

UK
UKUSA
06:40 01.10.2012.

Zasto je javio to samo Huffington Post. Znaju li citaoci VL tko je Huffington Post. To je portal reakcionarno-imperijalnih snaga americkog rezima koji ima cilj zagospodariti svijetom.

Avatar intimus500
intimus500
12:18 01.10.2012.

01.10.2012. u 06:40h UKUSA je napisao/la: Zasto je javio to samo Huffington Post. Znaju li citaoci VL tko je Huffington Post. To je portal reakcionarno-imperijalnih snaga americkog rezima koji ima cilj zagospodariti svijetom. +++++ objavili su i drugi ..proguglaj :)

PN
pnik
13:37 01.10.2012.

UKUSA, ne zanima me predznak divljaštva, jednako osuđujem sve zločine, a ovo je jedan veliki zločin protiv kulture i protiv čovječnosti i ne postoji ama baš niti jedan razlog kojim bi se ovo moglo opravdati. "Ubijam jer drugi ubijaju" nije nikakav argument, naprotiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije