Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne jenjavaju prijepori
Povratak na članak

Zbog feminističke teologinje biskup Perić napao biskupa Uzinića

Dignuti se protiv života, i to tek začeta, protiv Božjega zakona ženidbe muška i ženska, može netko tko se protivi Stvoritelju i Njegovu planu i preuzima njegove prerogative da u ime svoje „teologije“ prosipa feministički kukolj na katoličkoj njivi, piše u svom pismu mostarsko-duvanjski biskup mons. Ratko Perić

Komentari 52

AV
avalon22
11:20 07.07.2019.

Nakon što joj je na više mjesta, s razlogom, u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama uskraćeno da nastupa u katoličkim prostorima, evo zove nju Mate...

VL
Avatar istovari
istovari
15:47 07.07.2019.

Što dalje od ove od ove mračnjačke institucije zbog vlastitog mentalnog zdravlja...

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:37 07.07.2019.

Ali skola za muskarcine je pozeljna haha

VL
DU
Deleted user
14:40 07.07.2019.

Feministička teloginja je oksimoron. Ona je trebala održati skup u protorijama SDP-a ili neke gej udruge, a ne kako je lijepo naveo mostarski biskup "prosipati feministički kukolj po katiličkoj njivi." Veliki promašaj dubrovačkog biskupa.

VL
NE
nešperlin
13:52 07.07.2019.

Da jeu pitanju neki pedofil ne bi bilo problema,ni pitanja a ni pisma kolegi

VL
DU
Deleted user
11:59 07.07.2019.

Opet uhljebi o seksualnim pitanjima, najdražoj temi.

VL
CR
CroZrakomlatNo1
13:11 07.07.2019.

Vjerujte u Naseg Oca i srce i dusa ce znat Istinu i samo tako mozete bit slobodni. Samo RKC je prava bozja Crkva jednog jedinog Boga. Sve ove new age stvari samo su mamac da nas odvuku od naseg dragog Boga. Hrvatski narod je izabran od samog Boga i mi smo njegov omiljeni narod. Nemojte mu uzvracat nrkim new age i feministickim forama!

VL
PE
Peropero
13:16 07.07.2019.

Žene su drugotne, manje važne od muškaraca, tvrdi katolička teologija. A žene su glavnina vjerničkog puka. Kako to, kako to

VL
Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
10:59 07.07.2019.

Nadam se da će ovo crkveno ludilo sa pričom o liberalizaciji jednog dana doći kraj. Radi ovakvih liberalnih priča u crkvi puno vjernika ne idu u crkvu. Ne postoji Liberalna Demokratska Socijalistička Femenisticka Gej itd. Biblija. Nego postoji samo jednana Sveta Biblija i ko ju ne želi prihvatiti kakva je nek ide.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:04 07.07.2019.

Ako je skup o ženama, vjeri i odnosu crkve prema ženama, možda je dobro da se čuje što žene vjernice kažu o feminizmu. Ali bi bilo još bolje čuti što žene redovnice kažu o svojoj ulozi sluškinje, čistačica, kuharice, pralje, švelje i sve što treba muškim svećenicima. I da, o silovanjima kojima su izložene. Čitave nove generacije žena odbijaju postati redovnice, da li je to poznato biskupu Periću? Pa on u svojoj biskupiji ima ogromnu turističku atrakciju gdje tisuće vjernika ostavlja novac a vidjelice, kojima nikada nije palo na pamet biti redovnice, umjesto zavjeta siromaštva klanjaju se Zlatnom teletu i betonskim hotelima. I nude kao čudo od Boga kip Majke Božje koji noću svijetli. A crkve zazidanih vrata, neposluh, ima biskup Perić puno posla. Ne kažem da me feministice oduševljavaju, ali sramotan status redovnica u crkvi kao osoba drugog reda i mali broj novakinja ukazuju na probleme. Sluškinje su mogle biti i u svjetovnom životu, sve to raditi za svoju obitelj i kakve-takve muževe. Predavanja, pa i ekstremna, neke feministice teško mogu pokolebati osobe istinske u vjeri. Treba imati više vjere u sebi i povjerenja u vjernike i Gospodina, ali i na slavu Gospodina urediti prvo kod sebe. Crkve zazidanih vrata treba otvoriti. A biskup Perić ima jako neuredno kod sebe. A boj bije protiv drugog brata biskupa i neke feministice.

VL
Avatar Semantički Efemerni Diskurs
Semantički Efemerni Diskurs
19:44 07.07.2019.

Pazi ti neizlječivog tuđmanovca: "Škandalozno". Bilo da je porijeklo riječi latinsko (scandalum) ili grčko (skandalon), nigdje slova 'Š'. Barem bi biskup trebao biti upoznat sa ovim mrtvim jezicima. Osim toga, neupućeni biskupe, pluralizam ima puno više značenja od tvojih pukih političkih trabunjarija. Zapravo sam siguran da je gospodin biskup toga svjestan. Je li moguće da namjerno nameće politički kontekst ovom skupu, znajući da oni koji ga slušaju nisu dovoljno upućeni, niti će ikada biti? Ili sam ga debelo precijenio...

VL
ON
ON
17:47 07.07.2019.

O ovom predavanju neznam puno,ali se sjećam prvih ukazanja gospe u Međugorju.Biskup Perić je i šakom i kapom bio u samom startu skeptičan.Šta više stavio se u službu tadašnjih vlasti da to zabrani.Zašto pitam se?Nijeli taj biskup malo kontroverzna osoba,u svom"vilajetu" a sada prelazi i na teren dubrovačkog biskupa.

VL
DU
Deleted user
12:29 07.07.2019.

Casne sestre sjede na klupi za rezervu u crkvenoj hijerarhiji a i u bibliji zene su uglavnom prostitutke koje su se obratile

VL
SZ
slaven.zadravec
11:16 07.07.2019.

Katolička crkva je jedina institucija u zapadnom svijetu koja službeno tretira žene kao manje vrijedna pa je jasno da se protive feminizmu. Zanimljivije je da to mnogim ženama ne smeta.

VL
LU
LUSTRACIJA
17:00 07.07.2019.

Masonerija i liberalni sotonizam traze bilo koji nacin i put da zatruju ljude....a dobronamjernih naivaca ima i medju biskupima nazalost.....sta ima jedna lazna prorocica drzati predavanja u katolickoj crkvi....mozda da u duhu pluralizma pozovemo i Sotonu da odrzi predavanje.....

VL
VJ
vjaceslav
19:00 07.07.2019.

vljda sveti pavao zna zašto je preporučivao ženama da se, bar kada je vjera u pitanju, ne izjašnjavaju

VL
GA
Gastarbeiter2
12:09 07.07.2019.

I sve to tako ide dok opljačkana hrvatska država daje tolike novce po tzv Vatikanskim ugovorima. Ali ako dodje do prelaska na "normalno" a normalno je da mi vjernici iz svog džepa (kao što je to u nama tako dragoj Europi) plaćamo sami crkvu, promijeniće se i retorika. A i neće nas baš ni puno ostati koji smo spremni da platimo. Jer mi radije uzimamo nego što dajemo. U slučaju "davanja" Biblija gubi kod puno nas na značenju.

VL
SI
sisoljub
18:29 07.07.2019.

Samo mi je smiješno ovo što se biskup Perić poziva na papu Franju i prijeti Uziniću, ma ako sazna papa Franjo, koga ti dovodiš u Dubrovnik. Ha, ha, ha.... Pa papa Franjo, odnosno Bergoljo je uzrok svega zla. Bergoljo je i postavio liberano-globalističko-naprednog Uzinića za nadbiskupa. Bergoljo svugdje po svijetu odavno vrši svoje čistke, u kojima izbaciva "konzervativne" i "tvrdolinijaške" kardinale i biskupe i postavlja liberalne i "napredne", koji su za globalizaciju, homoseksualizaciju i ostalo. Ti "konzervativci" i "tvrdolinijaši" su ustvari oni biskupi i kardinali, koji se naprosto drže službenog crkvenog nauka i katehizma. Koga je sve Bergoljo pozivao u Vatikan u zadnjih 6 godina? Christine Lagarde (šefica MMF-a, Bilderbergovka), Tim Cook (šef koncerna Apple, ateist i gej), Mark Zuckerberg (šef fejsbuka, židov), Alexis Cipras (grčki premjer, ateist, kvazi ljevičar u stvari Sorosev čovjek), Jeanne Garrick (stara časna sestra iz SAD-a, deklarirana lezba), Angelina Jolie (iluminatica), Yayo Grasso (argentinski gej, bivši učenik Bergolja, Bergoljo ga je primio zajedno sa njegovim dečkom), luxemburški premjer gej zajedno sa svojim dečkom, Paul Ehrlich (ateist, židov, zloglasni eugeničar, koji se u svojoj knjizi Eccoscience zalagao za fašističke metode prisilnog smanjenja stanovništva)..itd., itd.. Riba smrdi od glave. A ta "glava" Crkve, Vatikan odavno je smrdljiva globalisttičko-masonsko-pedofilna močvara.

VL
MA
Malenkost
14:16 07.07.2019.

Ovo iznositi u medije jest indikator stanja katolicke Crkve. Rador i raskol unutar nje skripi i izvan njenih zidina. Crkva je u soku. Papa joj kanonizaciju Blazenog pretvorio u izrugivanje HR ogranka katolicke Vrkve. Dakle Svecenici koji su sutijeli naa bolesne Pedofile u svojim redovima sirom svijeta, sad se iz petnih zila napinju za "nerodeno". Odjeceni u svilu i skupe cipke, zive u kerljvski raskosnim ordinarijatima oni su u svojim mislima, ali samo u mislima, moralni apostili ovog drustva. A sto uciniti s djevojkom koja je silovana? Na to mi nije nedvojbeno odgovorio niti jedan Svecenik iz mog poznanickog kruga. Jeli i Silovanje te zacece s tim cinom Bozija volja? Ova vjerska Ideologija i Filozofija su bolesne i doticu granicu s stvarnim gubitkom realiteta. Gubitak realiteta jest kardnianlini znak Psihoze. Crkva slicno kao i sama HR Drzava, gubi narastaj te joj prijeti "Samoistrebljenje". Nikakvo cudo.

VL
DJ
DjD
10:48 07.07.2019.

Borba protiv primitivizma i zaostalosti sveti je zadatak svakog pravog katolika.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.