Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJA BOMBAŠKIM NAPADOM

Ljuta supruga odgovorna za uzbunu na zračnoj luci u Ženevi

QUALITY REPEAT - Special forces police officers stand guard at an entrance of the main train station, following a shooting rampage at the Olympia shopping mall in Munich, Germany July 22, 2016.   REUTERS/Michael Dalder  TPX IMAGES OF THE DAY
Foto: Reuters/ PIXSELL
27.07.2016.
u 16:01

Dužnosnici Cointrina rekli su da su sigurnosne mjere poduzete nakon anonimnog telefonskog poziva

Žena koja je htjela spriječiti svojeg supruga da se ukrca u zrakoplov u Ženevi priznala je da je odgovorna za lažnu uzbunu pokrenutu pod sumnjom da bi se u zračnoj luci mogao dogoditi bombaški napad, kazali su u srijedu švicarski tužitelji.

"Jučer navečer jedna žena nazvala je švicarske carinike u zračnoj luci u Ženevi. Kazala je da će danas jedna osoba s bombom biti na francuskom dijelu zračne luke", objavili su tužitelji.

Švicarske vlasti utvrdile su da je poziv upućen s broja u Annencyju u Francuskoj, 45 kilometara od Ženeve, gdje je intervenirala francuska policija .

"Pronašli su ženu koja je priznala da je uputila taj poziv i objasnila da je time htjela spriječiti svojeg supruga da otputuje."

Protiv nje pokrenut je kazneni postupak i u Francuskoj i u Švicarskoj.

Njezin identitet nije objavljen.

Francuska i švicarska policija zbog toga su u srijedu jako pojačale mjere sigurnosti na zračnoj luci Cointrin, koja se nalazi na samoj granici.

>> 'Je li vam Njemačka sada dovoljno raznobojna, gospođo Merkel?'

Komentara 1

Avatar Peterančan
Peterančan
17:32 27.07.2016.

To je prava žena, moja bi šutila i da je stvarno prava boomba u avionu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije