Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTVRĐEN UZROK POŽARA

Zbog dogorjelog lampiona na grobu izgorjelo 70 hektara šume

požar
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
29.08.2017.
u 13:18

Zbog jednog lampiona zapaljenog na grobu, izgorjelo je oko 70 hektara šume u Strmici...

Zbog jednog lampiona zapaljenog na grobu, izgorjelo je oko 70 hektara šume u Strmici. Naime, kako je priopćila PU šibensko- kninska, očevidom je utvrđeno da je požar koji je 26. kolovoza u 11.30 izbio u zaseoku Komalić u Strmici, krenuo s mjesnog groblja.

Na jednom grobu, za sada nepoznatog vlasnika dogorio je lampion, a plamen je zahvatio iglice bora i suhu travu te cvijeće na uzglavlju groba. Plamen se uskoro proširio, izgorjelo je oko 70 hektara, a lokaliziran je oko 18 sati. Policija je nakon očevida o svemu izvijestila tužiteljstvo te je nastavila s provođenjem izvida kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Drugim riječima vjerojatno će pokušati doći do vlasnika groba, nakon čega će vjerojatno odlučiti i hoće li protiv njega podnijeti prijavu te ako hoće kakvu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:38 29.08.2017.

Mora da je u grobu bio građan srbijanskog porijekla jer mi pravi hrvati smo lopovi, koljači, lažovi i silovatelji a za piromanstvo nama ne preistane vremena..

DU
Deleted user
13:45 29.08.2017.

Najbolje umrlom dostaviti prijavu a na tužiteljstvu je da dokaže da je pokojnik sam zapalio lampion

LU
lunar777
13:51 29.08.2017.

Znači Srbin oprt slučajno i nenamjerno upalio požar... e majketiga..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije