Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji reket svijeta

Zbog Đokovića 'potjerali' Tadića i Dodika s presice

jacko-berlin
Foto: pixsell
1/2
01.12.2011.
u 11:10

Konferencija za novinare B. Tadića i M. Dodika u Banjoj Luci naprasno je prekinuta zbog dolaska najboljeg tenisača Novaka Đokovića kako bi primio nagradu za osobu godine. Predsjednici su bili vidno zbunjeni, no ipak su napustili pozornicu.

Komentara 21

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
11:31 01.12.2011.

Vascelo Srpstvo u BiH? Da se tako ponašaju Hrvatski predstavnici vlasti, Vesna i Vožd Zoran Pusić bi automatski tužili Hrvatsku Bruxellesu radi agresije na BIH

TH
thekurcula
11:37 01.12.2011.

Ja priznajem, iako mi to nije nije drago, da je ovo politički skandal prvog reda! Ne može jedan udarač teniske lopte, pa makar bio i prvak sveta, da prekida konferenciju za štampu dvojice predsednika država. naravno, greška je kod organizatora koji nije planirao dolazak Đokovića tek kad konferencija završi ali kad se već dogodila ta greška Đoković je taj koji je morao čekati a ne da predsednici prekidaju konferenciju za štampu! Zaista skandal!

OB
-obrisani-
16:47 01.12.2011.

Ovo je sramotno. Bez obzira kako gledam na politiku i političare, pogotovo ovu dvojicu srpskih vođa, ovako se ne treba ponašati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije