Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTROMAR:
Povratak na članak

Zbog brojnih prijedloga i ideja sigurno će doći do promjena u zagrebačkom GUP-u

"Drago mi je da su se građani odazvali pozivu, da reagiraju, da vide što je dobro što nije dobro, da daju svoje prijedloge", rekao je Štromar na konferenciji za novinare.

Komentari 2

RI
rimac444
21:05 13.08.2019.

HNS mafija bi rušila velike projekte u Zagrebu, jer im Bandić ne dozvoljava da uzimaju dio kolača . Uhodane kriminalne rute koje su instalirali još čačić, mrak sataraš, vrdoljak u brojni drugi na autocestama, POS izgradnji, HEP-u, brojnim fiktivnim, mafijaškimim poslovima za državu i lokalne jedinice.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:48 13.08.2019.

dragi ministre, dal ti zbilja smatraš da su građani, općenito gledajući, dovoljno educirani o prostornom planiranju i postupku izrade prostornih planova, da bi mogli suvislo sudjelovati u postupku donošenja prostornog plana, u ovom slučaju gup-a? ajm ose kladiti da će pola struke reći da je prijedlog izmjena gup-a u skladu sa prostornim planom grada zagreba, a druga polovica da nije.. pod strukom mislim na prostorne planere, urbaniste te osobe koje rade na izdavanju građevinskih dozvola. ne stručnjake za sve i svašta, a ništa specificirano...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.