Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijetke fotografije

Zbog atraktivne partnerice tajlandskog monarha srušila se službena stranica

Sineenat Wongvajirapakdi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
27.08.2019.
u 14:14

Fotografije prikazuju 34-godišnju Sineenat Wongvajirapakdi u vojnoj uniformi kako pilotira zrakoplovom te kako puca iz pištolja.

Zbog rijetkih i neformalnih fotografija najnovije partnerice ekstravagantnoga tajlandskog monarha koje je objavila kraljevska palača srušila se internetska stranica.

Fotografije prikazuju 34-godišnju Sineenat Wongvajirapakdi u vojnoj uniformi kako pilotira zrakoplovom te kako puca iz pištolja. Ona nosi posebnu titulu koju kralj obično daje svojim suprugama ili partnericama.

Osebujni kralj Maha Vajiralongkorn, koji ima 67 godina, titulu posebne partnerice Sineenat je dodijelio u srpnju, samo dva mjeseca nakon vjenčanja s kraljicom Suthidom, četvrtom po redu suprugom. 

Sineenat Wongvajirapakdi
1/10

Kraljica Suthida bila je stjuardesa u Thai Airwaysu sve dok je Vajiralongkorn 2014. godine nije imenovao zamjenicom zapovjednika njegove sigurnosne jedinice. Generalicom ju je imenovao u prosincu 2016.

Sineenat, koja mu je partnerica postala u srpnju proglasio je general-bojnicom. Prva je osoba koja je dobila titulu kraljevske partnerice u gotovo posljednjih stotinu godina.Uz fotografije je kraljevska palača objavila i njezinu biografiju. 

Foto: Reuters/PIXSELL

U priopćenju palače stoji da je kralj "naručio da se napiše kraljevska biografija" za Sineenat, pilotkinju, medicinsku sestru i tjelohraniteljicu. Više od 60 fotografija i biografija na 46 stranica nose datum od prošlog tjedna, no na službenim internetskim stranicama objavljeni su u ponedjeljak. 

Ekstravagantni Vajiralongkorn ustavni monarh je postao još 2016. godine kada je preminuo njegov otac.

Komentara 5

DJ
DjD
18:10 27.08.2019.

Posebna partnerica, xy po redu supruga!? Malo šugavo- fuj.

KO
Kora
17:11 27.08.2019.

Vrlo zanimljivo. I dotična se čini posebnom osobom.

BA
Barbasmora
22:08 27.08.2019.

ali nije dovoljno lipa da bi postala prava kraljica.... kad pomislim na lipu balkansku hdz kraljicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije