Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlada bakica

Zbog alergije i lijekova u tri godine ostarjela kao da je prošlo 50

starenje
Reuters/PIXSELL
12.10.2011.
u 11:42

Iako je alergiju liječila mnogim propisanim lijekovima, koža na njezinu licu, vratu i rukama smežurala se i objesila.

Mlada Vijetnamka Nguyen Thi Phuong ima samo 26 godina, a izgleda kao 70-godišnjakinja. Naime, nakon što je bolovala od jake alergijske reakcije 2008. godine, koju je liječila mnogim propisanim lijekovima, javlja AsiaOne, koža na njezinu licu, vratu i rukama smežurala se i objesila zbog čega ova mlada žena izgleda kao starica.

Sve je počelo kada je Phuong pojela morske plodove od kojih joj je na licu izbio osip koji joj je izazivao neizdržljiv svrab. Kako bi ublažila simptome, pila je lijekove koje joj je donosio njezin 34-godišnji suprug Nguyen Thanh Tuyen. Ti joj lijekovi nisu pomogli pa je posjetila lokalnog liječnika koji joj je propisao tablete za liječenje dermatitisa. Nakon uzimanja tih tableta njezino je lice nateklo, a osip joj se vratio.

Nakon tjedan dana prestala ih je uzimati i okrenula se tradicionalnoj medicini. Od tih se lijekova udebljala, a osim toga što su skupi, lijekovi joj nisu pomagali. Lice joj je nateklo, a ubrzo nakon toga počela je nositi masku preko lica kada god bi izašla iz kuće.

Kada je njezin suprug 2009. godine dao otkaz da bi se mogao brinuti o njoj, ostali su bez novca i prestala je uzimati sve lijekove. Zbog toga je ova mlada žena odlučila prekinuti liječenje i sada se teško miri s činjenicom da izgleda kao starica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije