Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinju 11. rujna
Povratak na članak

Završne pripreme za 50. Vinkovačke jeseni: Nikad bogatiji program i nikad više izvođača

– Želimo i ovogodišnjim jesenima pokazati naše zajedništvo kao i bogatstvo života u Slavoniji, Baranji i Srijemu. Bilježimo veliki interes iz cijele Hrvatske ali i gostiju iz Mađarske Njemačke, Italije i drugih zemalja, rekao je Karlić.

Komentari 2

Avatar M_Cibale
M_Cibale
15:54 09.09.2015.

Zovu te zovu ravni slavonske,dođi u Vinkovce! :)

VL
K2
kritičar_2
18:05 09.09.2015.

Zoveš predsjednicu na zabavu,a grad ti je zaražen ambrozijom,gradske ulice uništene od teških kamiona(obilaznica se gradi 40 godina),gospodarstvo propalo,svaki treći poslovni prostor zatvoren.učenici plaćaju najskuplji gradski prijevoz,o besplatnim knjigama nema ni govora...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.