Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S 2,67 promila

Završio u zatvoru: Pijan dodao gas i udario pješaka pa ušao na autocestu u krivom smjeru

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
21.08.2019.
u 14:24

U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a ozlijeđeni pješak s odmorišta Sredanci je upućen na ukazivanje liječničke pomoći. Policijski službenici su utvrdili da je 39-godišnji vozač iz obijesti teško kršio prometne propise o sigurnosti prometa

Brodska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 39-godišnjeg vozača zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te obijesne vožnje u cestovnom prometu, te su ga predali na daljnje postupanje u Općinsko državno odvjetništvo. Nakon toga mu je sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, a policijski službenici predali su ga u zatvor u Požegi.

Podsjetimo, iz PU brodsko-posavske ranije su izvijestili kako se u ponedjeljak u 1.25 sati ujutro na autocesti A3 u blizini Oprisavaca
dogodila prometna nesreća koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač, vozeći automobil u suprotnom smjeru i bez položenog vozačkog ispita. Naime, policijski službenici su utvrdili da je 39-godišnjak (državljanin Bosne i Hercegovine), na odmorištu Sredanci, upravljajući osobnim automobilom (PU registracijskih oznaka), naglo dodao gas i krenuo prema 28-godišnjem pješaku, udarivši ga vozilom. Vozač se potom uključio na autocestu A3, vozeći lijevom kolničkom trakom u suprotnom, zabranjenom smjeru.

U blizini Oprisavaca, u izbjegavanju udara u vozilo, koje je dolazilo iz suprotnog smjera, 24-godišnji vozač osobnog automobila Mercedes, austrijskih registracijskih oznaka je udario u osobni automobil ispred svog vozila (austrijskih registracijskih oznaka), kojim je upravljala 33-godišnjakinja, a koja je također izbjegavala opasnost i udar u nadolazeće vozilo iz suprotnog smjera.

U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a ozlijeđeni pješak s odmorišta Sredanci je upućen na ukazivanje liječničke pomoći. Policijski službenici su utvrdili da je 39-godišnji vozač iz obijesti teško kršio prometne propise o sigurnosti prometa vozeći automobil u (alkoholiziranom) stanju nesposobnosti za vožnju, u zabranjenom smjeru i bez položenog vozačkog ispita. U organizmu 39-godišnjaka očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 2,67 promila. Policajci su odmah alkoholiziranog vozača isključili iz prometa i zadržali u policiji do otrježnjenja.

Ključne riječi

Komentara 3

TB
taras.buljba
15:13 21.08.2019.

Takvi ubijJu ljude pijani drogirNi i bijesni i tako dva i pol desetljeca.

YD
ydq10213
15:07 21.08.2019.

Ovo je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvi mjesec primio sam 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah su mi doma ponudili barem 7645 do 9264 eura tjedno. ------>>>> www.WebJob33.Com

BI
Biouskoli91
14:48 21.08.2019.

I kad ce se vise takvima suditi kao pokusaj ubojstva s predumisljanjem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije