Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Ministarstvo: Završila je karantena, kod hrvatskih državljana nisu se pojavili znakovi bolesti

Infektivna bolnica Fran Mihaljević - pripreme odjela za prihvat zaraženih pacijenata koronavirusom
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
16.02.2020.
u 17:20

S obzirom da se tijekom 14-dnevnog boravka u izolaciji nisu se pojavili znakovi bolesti, četvero hrvatskih državljana smatra zdravim ljudima bez ograničenja u kretanju, priopćili su iz Ministarstva vanjskih poslova

Četvero hrvatskih državljana, koji su 2. veljače 2020. godine stigli specijalnim francuskim zrakoplovom iz Kine u vojnu zračnu luku Istres u blizini Marseillea, danas završavaju 14-dnevni boravak u izolaciji. U navedenom razdoblju nisu se pojavili znakovi bolesti te se četvero hrvatskih državljana smatra zdravim ljudima bez ograničenja u kretanju, priopćili su iz Ministarstva vanjskih poslova.

Na njihovom povratku iz Kine od samih početaka izbijanja epidemije koronavirusa intenzivno su radila hrvatska veleposlanstva u Pekingu i Parizu, Stalno predstavništvo RH u Bruxellesu, kao i Ministarstvo zdravstva te Ravnateljstvo civilne zaštite preko Mehanizma civilne zaštite EU-a. Iz MVEP-a su se još jednom zahvalili kineskim i francuskim vlastima na velikom angažmanu i profesionalnosti.

VIDEO Hrvatica u francuskoj karanteni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije