Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELJA NEVOLJA U ZATVORU

Završen očevid u vikendici vođe srpskog mafijaškog klana: To je kuća 'strave i užasa'

U Srbiji uhićen Velja Nevolja, vođa navijača i član zloglasne kriminalne grupe
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages/PIXSELL
1/8
08.02.2021.
u 07:32

Nakon završenog očevida u toj kući, gdje su, kako se sumnja, mučeni i ubijani ljudi, policija je nastavila pretraživati širi teren u vikend naselju u Ritopeku, kako bi se eventualno pronašli dodatni materijalni dokazi

Nakon četiri dana pretraživanja terena oko vikendice zloglasnog vođe mafijaškog klana Veljka Belivuka u Ritopeku, sinoć je završen očevid. Kako je televizija Pink izvijestila s mjeta događaja, sumnja se da su u toj kući ubijena tri muškarca - Goran Veličković Goksi, Milan Ljepoja i Zdravko Radojević.

Isti medij javlja da je u kući "strave i užasa" tijekom očevida policija pronašla i zaplijenila konkretne materijalne dokaze kao i DNK tragove koji bi trebali poslužiti u istrazi koja se vodi protiv organizirane kriminalne skupine koju su predvodili Belivuk, poznat pod nadimkom Velja Nevolja, kao i Marko Miljković.

Nakon završenog očevida u toj kući, gdje su, kako se sumnja, mučeni i ubijani ljudi, policija je nastavila pretraživati širi teren u vikend naselju u Ritopeku, kako bi se eventualno pronašli dodatni materijalni dokazi, prenosi b92.

Pink navodi da se Ljepoja dovodi u vezu s nekim članovima organizirane kriminalne grupe koja je sudjelovala u pokušaju ubojstva Radoja Zvizera u Kijevu u Ukrajini, a podsjeća i da su Belivuk i Miljković bili nedavno gosti kod Zvicera u Crnoj Gori. Za Zvicera se tvrdi da je vođa "kavačkog klana".

Policija je tijekom istrage došla i do novih saznanja koja bi trebala rasvijetliti otmice Lazara Vukičevića, čiji je nestanak prijavljen prošle godine, a do sada nije pronađeno njegovo tijelo. Prošle godine službeno je prijavljen nestanak sedam ljudi, koji su bili povezani s nekom vrstom kriminala.

Ključne riječi

Komentara 5

HE
Herceg
09:04 08.02.2021.

Nije me briga.

KO
konfederacija
07:49 08.02.2021.

trla baba lan da joj prođe dan.ostavljali svugdje dokaze vjerovatno i leševe

AE
a e
09:13 08.02.2021.

Srbi hapse kriminalce,a u nas vode po svim anketama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije