Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje za trostruko ubojstvo

Zavadlavov odvjetnik: Sve o njegovu stanju je nagađanje, vidjeli smo da je potpuno rastrojen

Konferencija za medije Udruge Franak
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
08.02.2021.
u 11:11

Odvjetnik Branko Šerić tražio je novo psihijatrijsko vještačenje držeći da je tim vještaka Klinike za psihijatriju Vrapče dao kontradiktorno mišljenje

U nastavku suđenja Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo u splitskom Varošu njegov odvjetnik Branko Šerić tražio je novo psihijatrijsko vještačenje držeći da je tim vještaka Klinike za psihijatriju Vrapče dao kontradiktorno mišljenje da je bio smanjeno ubrojiv, bitno smanjeno ubrojiv, pa čak i neubrojiv.

Tome se usprotivio zamjenik ŽDO Štrbac ističući kako obrana želi Zavadlava proglasiti neubrojivim iako je i tijekom postupka  pokazao kako nije neubrojiv. Sudsko vijeće Šerićev je zahtjev odbilo i novog vještačenja neće biti. 

– Nisam zadovoljan da se radi o bitno smanjenoj ubrojivosti, a vidjeli smo na snimci danas da je on potpuno rastrojen. Rekao mi je na pauzi da nije spavao nekoliko noći i odlučili smo da ne iznosi obranu – rekao je Branko Šerić nakon ročišta.

Zavadlav je odbio danas svjedočiti i odgovarati na pitanja pa je rasprava odgođena za 19. veljače.

 

– Nije me to iznenadilo i ne znam hoće li to učiniti i sljedeći put. Zaista, učinio je to bez bilo kakvog savjetovanja – kazao je Šerić i dodao:

– Sve o Filipovu psihičkom stanju je nagađanje, pa i od vještaka.

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
11:12 08.02.2021.

pustite maloga vikendom doma- da se malo rastereti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije