Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČEN ZA TROSTRUKO UBOJSTVO

Zavadlav sanja o povratku na brod i priprema se za ročište, a u zatvor mu pristižu pisma obožavateljica

Filip Zavadlav
Foto: Milan Šabić/PIXSELL, Facebook/Privatni album
27.07.2020.
u 09:45

Županijsko državno odvjetništvo tereti Zavadlava da je 11. siječnja s 37 metaka iz automatske puške ubio Marina Bobana, Juricu Torlaka i Marina Ožića Paića.

Filip Zavadlav, optužen za trostruko ubojstvo u siječnju 2020. godine, priprema za se pripremno ročište koje će se održati u Splitu u četvrtak, 30. srpnja. Jedan od najpoznatijih zatvorenika gospićkog zatvora provodi dane vježbajući te mašta o tome kako će se uskoro vratiti na brod. 

Otac Ante posjećuje ga u zatvoru na 10 minuta koliko im je dopušteno, a on se pak raspituje gdje su mu poznanici iz Splita. Njegov odvjetnik i on pripremaju se za ročište koje će se održati u četvrtak, isto to čini i policija. Vjeruje se kako će pravosudni kombi koji će prevoziti Zavadlava biti pod jakim osiguranjem pripadnika policije, piše Jutarnji list. 

VIDEO: Trostruko ubojstvo u Splitu: Puškom hodao po gradu i traži novu žrtvu

Zavadlavu u zatvoru stižu pisma podrške. Njemu je, uz pismo podrške, jedna atraktivna crnka poslala u zatvor i nekoliko svojih fotografija, među ostalim i jednu u kojoj je u navijačkoj majici NK Hajduk. Njega su u zatvoru uz dopuštenje suda posjetile i neke od članica Facebook skupine "Pravda za Filipa" i "Otpor sustavu". 

Podsjećamo, Županijsko državno odvjetništvo tereti Zavadlava da je 11. siječnja s 37 metaka iz automatske puške ubio Marina Bobana, Juricu Torlaka i Marina Ožića Paića. Uhićen je iste večeri i odmah prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagreb, gdje je utvrđeno da je u vrijeme izvršenja kaznenog djela bio bitno smanjeno ubrojiv.

Ključne riječi

Komentara 2

ID
Ivan.Dobri1a
10:21 27.07.2020.

Hoće li u Sarajevu biti misa za žrtve pogubljene bez suda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije