Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okradena jer je nepoznatom lopovu pokazala put

Zaustavio auto pokraj maloljetnice, ukrao joj mobitel pa pobjegao

policija
Arhiva VL
04.01.2010.
u 08:51

Maloljetna je Zadranka nepoznatom muškarcu pokazala put prema zadarskom naselju Borik, a nakon što ju je zamolio za jedan telefonski poziv, ukrao joj je mobitel i pobjegao.

ZADAR - Nepoznati je muškarac sinoć pola sata prije ponoći u ulici Puta Kotlara u Zadru  zaustavio automobil pokraj 17-godišnjakinje iz Zadra, te ju je izašavši iz automobila upitao u kojem smjeru treba voziti prema Boriku.

Potom je maloljetnicu zamolio da mu posudi mobitel za jedan poziv, a kada ga je odbila istrgnuo joj je mobitel iz ruke, ušao u automobil i pobjegao. Mlada Zadranka oštećena je za oko 2000 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

IZ
izbrisan
09:14 04.01.2010.

A sto maloljetnica trazi na ulici pola sata prije ponoci??????????

OB
-obrisani-
11:36 04.01.2010.

A što traži!? U Zadru sve ima smisla, i maloletnica koja se u ponoć šeta sama gradom, i slučajni prolaznik koji joj krade mobitet, i momci koji pretuku cure jer neće da im digne a imaju tek dvadeset i neku godinu, i strani turista kojeg pretuku jer govori čudnim jezikom. A sve je to odlična reklama za turizam tamo, jedinu delatnost kojoj se nadaju da će ih nahraniti, sedeći sa sve 4 uvis!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije