Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena u puli

Zaustavili vozilo i otkrili arsenal oružja, baruta i alata za provale

oruzje2_zeg_sis_100309
PIXSELL
14.03.2011.
u 11:47

Pretragom stana 46-godišnjaka u mjestu Štrpedu pronađeni su automatska puška, starinska kubura, signalni pištolj, tri podvodne puške, luk i strijele, više komada različitog streljiva, tri kilograma baruta...

Pravi arsenal oružja, baruta i alata za provale pronašli su policajci u kući jednog 46-godišnjaka u Štrpedu. Sve je pronađeno slučajno nakon što je policija u jedan sat nakon ponoći u subotu u Oprtlju zaustavila vozilo Ford Fiesta, pulskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnjak iz Štrpeda. Pregledom vozila uočen je pištolj za koji vozač nije imao nikakvu dokumentaciju niti odobrenja, kao i alat koji se koristi za provaljivanje.

U vozilu je pronađen pištolj Crvena zastava sa streljivom, mobilni uređaj, bušilica i alat preinačen za otvaranje brava.

Pretragom stana pronađeni su i automatska puška, starinska kubura, signalni pištolj, tri podvodne puške, luk i strijele, više komada različitog streljiva, tri kilograma baruta, više komada inicijalnih kapisli, kao i razni alat za koje postoji sumnja da je ukraden.

Čemu je sve služio pronađeni arsenal u Štrpedu, trebalo bi otkriti kriminalističko istraživanje koje se nastavlja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije