Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra

Zaustavili ga na ulazu u vijadukt i našli mu 100 grama kokaina

droga kokain
Foto: PU Istarska
15.05.2020.
u 11:06

Muškarac (51) je u automobilu osim veće količine skupe droge imao i nekoliko tisuća kuna koje je zaradio na preprodaji

Kada je sjeo u Smart pulskih oznaka i krenuo se provozati, 51-godišnjak vjerojatno nije mislio da će ta vožnja završiti na policijskom punktu, dok će si on trasirati put prema zatvoru.

No upravo se to dogodilo 14. svibnja oko 15 sati kada su policajci prije ulaska u vijadukt Limska Draga zaustavili Smart kojim je upravljao 51-godišnjak.

Nije poznato jesu li ga zaustavili zbog prometnih prekršaja, jer im je bio sumnjiv, u redovnoj kontroli ili zbog neke dojave, no kada su mu pregledali vozilo kod njega su našli oko 100 grama kokaina i nekoliko tisuća kuna za koje se sumnja da potječu od preprodaje droge.

Odveden je u policiju na ispitivanje, a vjerojatno mu slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije