Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJEŠTEN U PRITVOR

Zaustavila ga patrola pa šipkom udario policajca po glavi: U autu imao 60 grama amfetamina i hladno oružje

Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/3
24.02.2020.
u 12:07

Muškarac kod kojeg je sinjska policija pronašla vrećicu s amfetaminom prijavljen je i za napad na službenu osobu jer je tijekom policijskog postupanja udario metalnom šipkom policajca u glavu.

Osumnjičenog 36-godišnjaka za volanom automobila Renault Clio splitskih oznaka u petak nešto prije ponoći zaustavili su pripadnici interventne policije. 

No, kad su ga zatražili dokumente, počeo je vikati i vrijeđati, a zatim je metalnom šipkom udario policajca u glavu, izvijestila je u ponedjeljak splitsko-dalmatinska policija.

U daljnjem napadu pokušali su ga spriječiti uz pomoć nadražujućeg spreja, ali se muškarac nastavio opirati pa su ga policajci svladali.

Pretragom njegova automobila pronađena je vrećica sa šezdesetak grama amfetamina te građevinska šipka, lijevani metalni nož, kosir i kovani metalni lanac s 12 karika.

Osim zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama prijavljen je za prisilu prema službenoj osobi te je smješten u policijski pritvor.

Napadnutom policajcu utvrđena je lakša ozljeda, kažu u policiji.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Melankolija
Melankolija
14:46 24.02.2020.

Napad na sluzbenu osobu sa metalnom sipkom okarakteriziran kao "napad na sluzbenu osobu"? Zasto ne odmah kao pokusaj ubojstva ili nanosenja teskih tjelesnih ozljeda?

AJ
ajdebreneseriii
19:24 23.02.2020.

Gazi, gazi srce moje, gazi gada ti, il ces ti njega, il ce on tebe zgaziti.

KA
Karlovacbanija
14:39 24.02.2020.

Hrvatska=droga i dileri...kad nema pravog posla, ide ovo...kaj ako turizam propadne ovo ljeto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije