Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV RAZLOG!

Zatvorili obrt na četiri dana i oduševili sve Hrvate

screenshot/Facebook
01.08.2019.
u 16:59

Mnogi će iskoristiti priliku i iskoristiti produženi vikend ispred nas, ali jedan obrt u Dalmaciji oduševio je sve otkrivši zašto neće raditi od petka do ponedjeljka.

Jedan obrt nalijepio je na svojim vratima razlog zbog kojeg neće raditi četiri dana, počevši od ovog petka, koje je objavljeno na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

"Vadimo krumpire i kapulu", napisali su kao objašnjenje i oduševili. 

"Kad su radovi veći uvik se peče janje", "Jadni ti kumpiri i kapula ako ih do sada niste izvadili vanka", "summer goals"...neki su od komentara na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

Ključne riječi

Komentara 6

FA
fake
19:20 01.08.2019.

Oduševili sve Hrvate.......Kakav naslov , kakav jad i bijeda novinarstva.

IC
ICCO
19:21 01.08.2019.

A tribali su stavit da rade dicu.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
19:12 01.08.2019.

Oduševili bi Hrvate da su napisali Slavimo Oluju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije