Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONESEN NIZ ODLUKA

Zatvorena sjednica: Vlada imenovala Antu Matijevića glavnim državnim rizničarem

24.07.2020.
u 20:34

Donesene su i odluke o provođenju mjera osiguranja i zaštite. Točka je označena stupnjem tajnosti "povjerljivo" te je, navodi se u priopćenju iz Vlade, nisu u mogućnosti objaviti.

Na zatvorenom dijelu današnje, prve sjednice, Vlada je glavnim državnim rizničarem imenovala Antu Matijevića, koji je imenovan i novim nacionalnim dužnosnikom za ovjeravanje. 

Prethodno je razriješen dosadašnji vršitelj dužnosti nacionalnog dužnosnika za ovjeravanje Stipe Župan, priopćeno je iz Vlade RH.

Zbog odlaska na novu dužnost, s danom 23. srpnja 2020., razriješena je državna tajnica u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova dr. sc. Nikolina Brnjac.

Na osobni zahtjev razriješeni su državni tajnici u Ministarstvu znanosti i obrazovanja dr. sc. Tome Antičić i prof. dr. sc. Branka Ramljak.

Na osobni zahtjev razriješena je i pomoćnica ministra znanosti i obrazovanja Lidija Kralj.

Na zatvorenom dijelu sjednice, Vlada je utvrdila prijedlog odluke o davanju suglasnosti za otvaranje Konzulata. Poštujući odredbe međunarodnih sporazuma, nije u mogućnosti objaviti cjelovit materijal te točke označene stupnjem tajnosti "ograničeno".

Donesene su i odluke o provođenju mjera osiguranja i zaštite. Točka je označena stupnjem tajnosti "povjerljivo" te je, navodi se u priopćenju iz Vlade, nisu u mogućnosti objaviti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije