Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA TEBRA

Zatvoren je zbog krijumčarenja 84 milijuna kuna droge, žalio se na neudobni madrac u zatvoru

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
19.09.2019.
u 12:11

Tomislav Sabljo, u Remetincu zbog krijumčarenja droge, žalio se na loš san i odobren mu je novi madrac.

 Tomislav Sabljo i Tomislav Sučić uhićeni su u akciji Tebra ovog srpnja te poslani u zatvor Remetinec u kojem se od onda i nalaze. Za njih se sumnja da su zaradili 84 milijuna kuna krijumčarenjem droge unutar zadnje tri godine uz mnoge druge zločine.

Zanimljiva priča postaje kad saznamo da je Sabljo u zatvoru imao problema sa spavanjem. Nakon što se žalio o tome dobio je posebni madrac, koji je sam platio, i posebno ulje da si olakša bol u leđima. Ove privilegije su naravno daleko iznad onoga dopuštenog drugim zatvorenicima te institucije. Vjerojatno je razlog ovom to da ga USKOK tuži za paljenje automobila anonimnog pravosudnog policajca. 

Sumnja je da je Sabljo zapalio policajčev automobil nakon što mu nije dopušteno da vidi svoje dijete koje ga je posjetilo u zatvoru. Dotični policajac je rekao da nije mogao pustiti dijete u zatvor zato što nije bio na popisu svjedoka za taj dan. Isto se sumnja da su Sabljo i Đorđe Vuletić platili tužitelju Ferhatu Čančaru 3000 eura da zaustavi istragu u Tomislava Sablju piše 24 sata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije