Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatke muke?

Zatražio policijsku zaštitu jer mu je supruga "prenapaljena"

polizei
27.01.2011.
u 11:11

Žena s kojom je u braku 18 godina navodno ga ponižava i zlostavlja zbog čega on već četiri godine umjesto u bračnom krevetu spava na kauču u dnevnoj sobi, piše Bild

Turčin koji živi u njemačkom gradu Waiblingenu zatražio je policijsku zaštitu od "prenapaljene" supruge koja ga neprekidno tjera na ispunjavanje bračnih dužnosti. Žena s kojom je u braku 18 godina navodno ga ponižava i zlostavlja zbog čega on već četiri godine umjesto u bračnom krevetu spava na kauču u dnevnoj sobi, piše Bild.

Takav potez ipak ga nije spasio od "zle supruge" koja mu stalno upada u dnevnu sobu zahtijevajući seksualne odnose. S obzirom na to da se zbog toga ne uspijeva naspavati, muškarac je angažirao policijsku zaštitu.

Osim toga, zatražio je razvod od napaljene supruge s kojom ima dvoje djece, a uskoro planira i preseljenje u drugu kuću.

Komentara 15

MR
mravac
14:18 27.01.2011.

cici14 O čemu ti trabunjaš? Pa to ti je Huso,što se tiće Muje i Hase valjda imaš bolje iskustvo,međutim je činjenica da švabice naviše vole dalmoše i digiće.!

OB
-obrisani-
11:40 27.01.2011.

I kako se jadan brani od uspaljenuše ? Je\'l joj kaže da ga boli glava ?

KO
kocen
12:21 27.01.2011.

Može zamoliti prijatelje da mu pomognu ili je ta žena \"grda kak lopov\" pa ju niko neće a njoj se stalno \"oče\". He,he delikatna situacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije