Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO JOJ JE 19 GODINA

Zatočila dvojicu muškaraca u stanu i zlostavljala ih nožem, pa 'pala' u policijskoj akciji 'Lipa'

Foto: Avaz
15.09.2020.
u 18:28

Lani je u prosincu uhićena u pokušaju teške krađe trgovine Konzum, a pronađeni su joj i tada 14 paketića marihuane i speed.

Arabela Avdić (19), koja je uhićena u akciji “Lipa”, bit će zadržana 24 sata, potvrđeno je iz Tužiteljstva u Sarajevu.

- Osumnjičena je za kaznena djela nanošenje teške tjelesne ozljede, protupravno lišenje slobode i neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.  Bit će zadržana 24 sata i nakon što je u tom zakonskom roku ispita postupajuća tužiteljica, odlučit će se o daljnjim mjerama - kazala je glasnogovornica Tužiteljstva SŽ Azra Bavčić, piše Večernji.ba

Dodala je da je osumnjičena djevojka u svibnju ove godine u stanu u naselju Alipašino Polje protuzakonito postupala, točnije, ograničila je slobodu kretanja dvojici muškaraca, potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im ozljede nožem.

Iz FUP-a je priopćeno da su prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičena na području sarajevske općine Novi Grad pronađeni heroin, amfetamin, kanabis te drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u kaznenom postupku.

Lani je u prosincu uhićena u pokušaju teške krađe trgovine Konzum, a pronađeni su joj i tada 14 paketića marihuane i speed.
 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:19 16.09.2020.

Slatka curica...

LU
luminax
09:14 16.09.2020.

Ni bule nisu što su bile nekada .

PR
Pravednik69
21:45 15.09.2020.

Za ženit odma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije