Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografija s kolodvora

Zastupnik Mosta vraća se u Sinj autobusom: 'Nadam se da nema rotaciju'

Miro Bulj
Patrik Macek/PIXSELL
05.01.2016.
u 21:04

"Karta kupljena, još se malo strpit, do 19 sati i 15 minuta kad autobus polazi prema mojem Sinju", napisao je Bulj na Facebooku.

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj stavio je na Facebook fotografiju sa autobusnog kolodvora u Zagrebu gdje je kupio kartu za povratak u Sinj.

"Trenutno na autobusnom kolodvoru u Zagrebu. Karta kupljena, još se malo strpit, do 19 sati i 15 minuta kad autobus polazi prema mojem Sinju", napisao je Bulj na Facebooku te se neizravno osvrnuo i na odlazak predsjednika Sabora Željka Reinera u praćenoj koloni preko granice na skijanje. 

"Nadam se da autobus nema rotaciju", zaključuje u statusu Bulj. Podsjetimo, tijekom vikenda Željko Reiner je u osobnom automobilu koji je vozila njegova supruga pod policijskom pratnjom zaobišao kolonu na graničnom prijelazu Bregana. 

Zbog tog poteza na Facebooku ga je kritizirao i glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja. "Mišljenja smo da je u ovom osjetljivom političkom trenutku, dok još nemamo formiranu vladu, ali i teškoj socijalnoj situaciji takvo ponašanje i odlazak na skijanje apsolutno neprimjereno", napisao je tada Grmoja.

 

Trenutna na autobusnom kolodvoru u Zagrebu. Karta kupljena, još se malo strpit, do 19 sati i 15 minuta kad autobus polazi prema mojem Sinju. Nadam se da autobus nema rotaciju󾍃

Posted by Miro Bulj on 5. siječnja 2016

>>Reiner: pratnju bih vrlo rado izbjegao da sam mogao

>>Grmoja kritizirao Reinera: U ovoj teškoj situaciji to je neprimjereno

Komentara 89

Avatar dmitarX
dmitarX
21:55 05.01.2016.

Mostovci, jeli vaša sva snaga u objavama na fejsu i neurotičnim izjavama prema medijima, ili imate mu.da odsjeći, ako vam se baš ne mili? Gadite mi se, od dana kad ste krenuli s jednima, pa s drugima, eto..iskreno.

DU
Deleted user
21:54 05.01.2016.

Od kuda mu novinari na autobusnom? Što li preskače sutrašnji sastanak?Nije li neprimjereno u ovoj teškoj situaciji u kojoj je Hrvatska, uzeti slobodne dane?

Avatar @promatrač
@promatrač
21:26 05.01.2016.

Buljo ne prodaji demagogiju. Loše ti je kvalitete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije