Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET RUSIJI

Zašto u jeku krize Zapada i Rusije Grlić Radman ide u Moskvu? 'Hrvatska ima jasan cilj'

Zagreb: Sergej Lavrov susreo se s Gordanom Grlićem Radmanom
Patrik Macek/PIXSELL
14.01.2022.
u 10:14

Svima je u interesu dijalog, a to pokazuje i da dan nakon hrvatskog ministra u Moskvu dolazi njemačka ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock. I u trenucima najzaoštrenijih odnosa diplomatski kanali moraju ostati otvoreni

Komentara 12

KU
kuramela
17:48 14.01.2022.

Ma koji plin, S400 i sve što treba i to na brzinu.

ST
stefj
10:19 14.01.2022.

Cilj bi bio da dogovori cijenu plina i direktno kupuje od Rusa, a ne preko Nijemaca što je 10 puta skuplje za istu stvar...

ST
Stav
18:33 14.01.2022.

I taj Grlic ima obraza ici u Rusiju zbog neophodnog plina za Hrvatsku nakon podrzavanja nepravednih sankcija Rusiji od strane imperijalisticke Amerike.Licemjerstvo i drskost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?